Trešdien, FK Liepāja pirmo reizi savu skatītāju priekšā kāpa uz dabīgā seguma. Liepājnieki spēlei gatavojās nopietni, jo jātiekas ar tabulas kaimiņiem un nākošās nedēļas Latvijas Kausa ½ fināla pretiniekiem FK Jelgava futbolistiem. 800 skatītāju priekšā liepājnieki spēli iesāk pārliecinoši, jau 19. minūtē rezultātu atklāj Kristaps Grebis, kurš iepriekšējās spēles bija izlaidis traumas dēļ. 3 goli 3 spēlēs Grebim. Pēc gūtajiem vārtiem mājinieki mazliet atslāba, kas ļāva FK Jelgava futbolistiem veidot savus uzbrukumus. Vairākas reizes izdarot bīstamus 44. minūtē izdevās atslēgt Raivo Varažinska vārtus. 1:1 precīzs Armands Petersons.

Otrais puslaiks iesākas jau ar minimālu FK Jelgavas pārsvaru, bet liepājnieki atbildēja ar pret uzbrukumiem. Aizvien vairāk spēles grožus pārņēma jelgavnieki, kas deva arī rezultātu. 65. minūtē precīzs Aleksandrs Gubins, viesi var gavilēt 2:1. Liepājnieki pamodās un centās pa visām varītēm atspēlēties. Vairāk kārtīgi tika centrēts soda laukumā uz augumā raženo Kristapu Grebi, bet tas rezultātu nedeva. Ļoti spiežot pretiniekus aizsardzības zonā, tika aizmirsts par savu vārtu drošību. 82. minūtē FK Jelgava futbolists Georgi Diaknišvili nonāk labā pozīcijā pret mājinieku vārtiem un sit precīzi, 3:1. FK Liepāja nepadodas un turpina bīstami uzbrukt uz viesu vārtiem. 90+2 minūtē burzmā pie vārtiem precīzi sit Jānis Ikaunieks, rezultāts 2:3. Ātri bumba tiek nogādāta centra aplī, lai viesi varētu izspēlēt, bet laiks ir pārāk maz un galvenais tiesnesis svilpj finālsvilpi. Spēle noslēgusies un liepājnieki piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas.

Pēc spēles FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Pēc šodienas spēles zinu, ka uz nākamo spēli sastāvs ļoti pamainīsies. Tagad esmu pārliecināts, ka Māris Verpakovskis spēlēs. FK Jelgava šodien bija spēcīgāka un godam nopelnīja 3 punktus.  ”. FK Jelgava treneris Sergejs Golubevs : „Spēles sākumā ielaidām ātri vārtus, bet tad savācāmies un sākām izmantot savas izdevības. Spēles beigās mazliet iesēdāmies aizsardzībā, bet tas ir loģiski, jo puiši laukumā domāja vien kā nosargāt šo rezultātu, tādēļ bija liels prieks, ka guvām trešos vārtus, kas nodrošināja uzvaru.”