Pirms spēles mazliet favorītu lomā tika nostādīti viesi no Jūrmalas. Liepājnieki iepriekšējā spēlē izbraukumā cieta sāpīgu neveiksmi pret Daugavpils Daugava futbolistiem ar rezultātu 3:5, bet Spartaks izrēķinājās ar FS METTA/LU futbolistiem ar rezultātu 4:1. Jūrmalas Spartaks komanda pēdējās spēlēs rādīja teicamu sniegumu un sāka līst ārā no bedres, kur paši bija iekāpuši turnīra sākumā. Tādēļ dodoties uz Liepāju, jūrmalnieki domāja vienīgi par trīs punktiem virslīgas tabulā.

Spēle iesākas ar nelielu Jūrmalas Spartaks pārsvaru, bet lēnām liepājnieki atrada pretlīdzekļus bīstamajiem viesu uzbrukumiem, kur galveno vijoli spēlē Edgars Gauračs. Abas komandas nebaidījās no divcīņām un spēka spēles, bija redzams, ka neviena nevēlas atdot punktus pretiniekiem. Vairāki bīstami uzbrukumi abu komandu izpildījumā, katrai komandai par vienai dzeltenai kartītei un puslaiks noslēdzas ar rezultātu 0:0.

Pirmā periodā izskaņā laukumu atstāj Dāvis Ikaunieks un viņa vietā laukumā dodas Cristian Damian Torres. FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs nekļūdās ar izvēli, jo 48. minūtē tieši argentīnietis gūst pirmos vārtus spēlē. 1:0 liepājnieki vadībā.  Jūrmalas Spartaks cenšas kāpināt spēles tempu un izlīdzināt rezultātu, bet cenšoties izlīdzināt rezultātu tiek zaudēti vēl vieni vārti. Precīzs sitiens ar galvu 63. minūtē izdodas Jānim Ikauniekam, kuri viņam jau ir 6(!!!) vārti virslīgā. Pēc otriem zaudētiem vārtiem viesi, vēl vairāk spiežas uz Raivo Varažinska sargātajiem vārtiem, taču tas vēlamo rezultātu nedeva. Vairāki brīdinājumi par nesportisku uzvedību abu komandu izpildījumā un spēle noslēdzas ar rezultātu 2:0. Liepājnieki pakāpjas uz otro vietu turnīra tabulā, taču ļoti tuvu atrodas Skonto, kam par punktu mazāk, bet divas spēles rezervē.

Pēc spēles preses konferencē FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Šodien nospēlējām, kā komanda. Izcila spēle Krišam Kārkliņam. Vai pārsteidz Jānis Ikaunieks ar savu spēli? Nē jau pagājušā sezonā viņam vajadzēja šādi spēlēt, negribu lielīt viņu, lai nesadomājas. Pretiniekiem Edgars Gauračs? Saviem puišiem teicu, ka viņš ir spēlētājs, kas sitīs no jeb kuras vietas, nedrīkstam ļaut saņemt bumbu, kas arī mums izdevās.”

Jūrmalas Spartaks treneris Viktors Terentjevs : „Mums komandā ir vairāki skaļi uzvārdi, bet uzvārdi paši nespēlē. Pagaidām nerādām to spēli ko no mums gaida un kuru mums ir jārāda. FK Liepāja šodien bija spēcīgāka, apsveicu pretiniekus ar trīs punktiem.”