Sestdien, 12.jūlijā, pulksten 17 stadionā „Daugava” futbolklubs „Liepāja” uzņems Daugavpils futbolistus.

FK „Liepāja” pēc četriem zaudējumiem ar vārtu attiecību 0:12, iepriekšējā nedēļas nogalē savā laukumā gaidīja ierodamies virslīgas līdervienību „Skonto”, bet spēle tika atcelta un liepājniekiem piešķirta tehniskā uzvara. Tādēļ pirms gaidāmās spēles FK „Liepāja” vēl aizvien nav sajutusi uzvaras saldo garšu un centīsies to izdarīt sestdien.

FK „Liepāja” transfēru periodā ir pastiprinājusi sastāvu ar pieredzējušo Pāvelu Mihadjuku un Dmitriju Hmizu, abi spēlētāji ir labi pazīstami Liepājas līdzjutējiem, jo iepriekš ir pārstāvējuši tieši Liepājas pilsētas komandu. FK Liepāja trenējas pilnā sastāvā, kā arī spēlei gatavojas Ivans Peča, kuram bija divu spēļu diskvalifikācija par noraidījumu spēlē pret Jūrmalas “Spartaks”.

FK „Liepāja” ar „BFC Daugavpils” futbolistiem tikusies jau divas reizes, abas reizes izbraukumā, pirmā spēlē ļoti aizraujošā cīņā tika fiksēts neizšķirts 1:1. Otrā tikšanās reizē FK „Liepāja” svinēja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 4:0.

FK „Liepāja” ar 31 punktu 18 spēlēs atrodas 5.vietā turnīra tabulā, bet „BFC Daugavpils” ar 20. spēlēs iekrātiem 16 punktiem atrodas stabilā 8.vietā turnīra tabulā.

FK „Liepāja” šobrīd nerāda to sniegumu, ar kuru varēja lepoties sezonas sākuma, bet spēlētāji ir gatavi līst ārā no bedres un pierādīt, ka vēl gala vārdu nav teikuši. Toties „BFC Daugavpil” rāda diezgan nestabilu sniegumu, uzvarējusi FK „Ventspils” futbolistus tika nospēlēts neizšķirti ar novājināto FC „Jūrmala” un zaudēts Rīgas „Daugavas” futbolistiem, pēdējā spēlē atkal fiksēts neizšķirts ar „FS METTA/LU” futbolistiem.

FK „Liepāja” kapteinis Reinis Flaksis: „Esam gatavi beidzot uzvarēt ne tikai iegūstot 3 punktus bez spēlēšanas, bet arī izcīnīt trīs punktus uz laukuma. Protams, prieks par trīs punktiem pret „Skonto”, kuri noteikti, ka mums tiks ieskaitīti, bet tas arī viss. Labāk gribējām spēlēt pret viņiem un pierādīt, ka varam uzvarēt viņus arī otro reizi šinī sezonā. Komandā visi cītīgi strādā, lai atgrieztos atpakaļ pie uzvarām. Varam cīnīties par trijnieku virslīgā, tādēļ jau ar šo spēli ir jāturpina krāt punktus, lai tiktu atpakaļ virslīgas tabulas trijniekā, kur mēs bijām pirms mēneša. „BFC Daugavpils” ir spēcīgs pretinieks, kas pierādījās pirmajā tikšanās reizē, kā arī viņi uzvarēja ventspilniekus. Esam gatavi, lai sestdien pēc 90 minūtēm no laukuma nonāktu kā uzvarētāji. ”

Visiem „Summer Sound” festivāla apmeklētājiem uzrādot festivāla aproci, ieeja uz spēli par puscenu!

FOTO : Mārtiņš Sīlis