Ceturtdien, 21.augustā, 18:00 stadionā „Daugava”, FK Liepāja uzņems Jūrmalas „Spartaks” futbolistus.

FK Liepāja iepriekšējā spēlē piedzīvoja smagu zaudējumu Daugavpilī pret vietējo Daugavpils Daugava komandu. Ja pirms spēles Daugavpilī liepājniekiem bija diezgan labas cerības uz labāko trijnieku turnīra tabulā, tad šobrīd no trešās vietas šķir 7 punkti. Liepājniekiem vairāk ir jāuztraucas par 5.vietas saglabāšanu, jo 6.vietā atrodas Jūrmalas „Spartaks” kas atpaliek no liepājniekiem vien ar 4 punktiem. FK Liepāja pēdējā laikā nerāda to spēli, kuru līdzjutēji bija iemīlējuši, vairāki neizteiksmīgi zaudējumi liepājniekiem lika noslīdēt uz 5.vietu turnīra tabulā. FK Liepāja galvenais treneris iepriekšējā spēlē par tiesnešu lamāšanu saņēma vienas spēles diskvalifikāciju, tas nozīmē, ka pret Jūrmalas „Spartaks” Viktors Dobrecovs spēli vēros no tribīnēm. FK Liepāja ir pēdējais laiks parādīt uz ko ir spējīgi un atsākt aktīvi krāt punktus, jo sezona tuvojas beigām, kad katrs zaudētais punkts visā sezonā, finiša taisnē var būt ļoti svarīgs.

Jūrmalas „Spartaks” sezonu iesāka diezgan neveiksmīgi, ja pirms sezonas skatoties uz sastāvu, komandas komplektācija bija ļoti solīda un tika prognozēta vieta labāko trijniekā. Jūrmalas „Spartaks” sezonas sākumā piedzīvoja pārsteidzošu zaudējumu pret BFC Daugavpils un citām komandām, kuras nomināli skaitījās vājāks pretinieks. Komanda lēnām ieskrējās un aktivizējās arī uzbrukuma līderis Edgars Gauračs, jūrmalnieki turpināja krāt punktus un ķert rokās pretiniekus turnīra tabulā. Šobrīd, lai arī Edgars Gauračs ir pametis klubu, komanda turpina rādīt labu sniegumu. Jūrmalas „Spartaks” no 3. vietas šķir 11 punkti, bet nekas nav neiespējams, rādot labu sniegumu atlikušajās spēlēs arī Jūrmalas „Spartaks” vēl var pacīnīties par labāko trijnieku turnīra tabulā.

FK Liepāja spēlētājs Mareks Zuntners : „Domāju, ka rīt būs ļoti grūta spēle abām komandām, jo laika apstākļi mūs nelutina. Futbols būs mazāk skatāmāks, bet noteikti agresīvāks, kas patīk vairāk skatītājiem. Laukumā dosimies tikai ar domu uzvarēt. Komanda jūtas labi, cenšamies spēles ātri izanalizēt un aizmirst iepriekšējos zaudējumus. Ja apskatāmies uz spēļu kalendāru tad daudz laika pārdzīvot nemaz nav, jādodas laukumā ar svaigu galvu un mēs to arī darām. Katru spēli dodamies laukumā pēc uzvaras un tā turpināsim arī tālāk, kā mums tas izdosies to nezinām ne mēs, ne viens cits. Esmu pārliecināts, ka mums tas ir pa spēkam. Dobrecovs nebūs uz soliņa, bet būs ar mums, mēs tiksim galā. Par manu debiju uz soliņa varu pateikt, ka esmu mierīgs, atdošu visu savu enerģiju komandai, ļoti ceru, ka to spēlētāji saņems un izcīnīs trīs punktus! ”

FOTO : Mārtiņš Sīlis