Pirmā puslaika sākumā vairāk spēli kontrolēja mājinieki FK Liepājas futbolisti, BFC Daugavpils atbildēja ar dažiem ļoti bīstamiem pretuzbrukumiem. FK Liepāja uzspieda savu spēli, dažreiz pat pārāk aktīvi to darīja, tādēļ galvenam tiesnesim bija vairākas reizes jānoslāpē FK Liepāja futbolisti ar brīdinājumiem. Lai arī liels pārsvars bija mājiniekiem, rezultāts bija nemainīgs 0:0 līdz pat 30. minūtei, kad ar skaistu soda sitienu Jānis Ikaunieks guva savus 16 vārtus šinī sezonā un pirmos vārtus spēlē. Pēc gūtajiem vārtiem, viesi centās ātri izlīdzināt rezultātu, bet liepājnieki turpināja uzbrukt, diezgan ātri viesiem bija jāaizmirst par uzbrukumu un jācenšas apstādināt liepājnieku ofensīva. Rezultāts nākamās 15. minūtes nemainījās, komandām ejot atpūtā rezultāts 1:0.

Otrais puslaiks iesākās ar aukstu dušu viesiem, jau pēc spēlētām 5 minūtēm rezultātu 2:0 panāk Toms Gucs. Jau 60.minūtē rezultāts ļoti nepatīkams viesiem, 0:4, precīzi Iļja Šadčins un Jānis Ikaunieks. Otrā puslaikā abas komandas spēlēja mazliet mierīgāk, lai arī aktīvi, bet ne tik agresīvi, lai tiesnesis dotu liekus brīdinājumus, ja pirmajā puslaikā spēlētāji kopā saņēma 4 brīdinājumus, tad otrā puslaikā tikai spēles izskaņā, atkal tiesnesim bija jāliek lietā dzeltenās kartītes. Pēc 4 gūtajiem vārtiem mājinieki mazliet nomierinājās un sāka spēlēt uzmanīgāk, lai nenopelnītu nevajadzīgus brīdinājumus, kas pārvērstos jau soda naudas izteiksmē. Pēdējo vārdu spēlē teica Jānis Ikaunieks, kurš 71.minutē rezultātu palielināja līdz 5:0.

Šobrīd liepājnieki atrodas 5.vietā turnīra tabulā, bet no 3.vietas šķir nieka 4 punkti, tādēļ var teikt, ka intriga par 3.vietu ir atgriezusies un pēdējās spēles virslīgā būs ļoti spraigas un interesantas. Paldies visiem atbalstītājiem, kas ieradās. Tiekamies 28.septembrī stadionā „Daugava”, kur uzņemsim FK Ventspils futbolistus. Spēles sākums 14:00.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Puišiem teicu, lai aizmirsts iepriekšējo spēli pret Skonto un gatavojas rūpīgi pret BFC Daugavpils. Šodien puiši parādīja ļoti labu sniegumu, realizējām savas izdevības un izcīnījām pelnītus 3 punktus.”

BFC Daugavpils galvenais treneris Kirils Kurbatovs : „Zinājam, ka būs ļoti grūta spēle. Spēle sākuma bija līdzīga, bet pazaudējām spēlēs pavedienu pēc zaudētajiem otrajiem un trešajiem vārtiem, tad spēles liktenis bija izšķirts, apsveicu pretiniekus ar uzvaru.”