Pirms rītdienas gaidāmās SynotTip futbola virslīgas spēles pret RFS, FK Liepāja/Mogo oficiāli apstiprina, ka par komandas galveno treneri kļūst Gordons Jangs (Gordon Young).

Sezonas vidusdaļā liepājnieki šķīrās no galvenā trenera Tamaza Pertijas, pēc tam piesaistot Argentīnas speciālistu Carlos Dario Aurellio, bet dēļ problēmām ar licencēšanu (FK Liepāja/Mogo nesagaidīja visus pieprasītos dokumentus no Argentīnas Futbola Federācijas), liepājnieku un Argentīnas speciālista ceļi šķīrās.

Gordons Jangs (Gordon Young) ir Latvijas nacionālās izlases galvenā trenera Miksu Pātelainena asistents, kā arī strādājis tādos klubos kā Motherwell FC, Sheffield United, Dundee United, Falkirk FC.

Gordons Jangs pēc pievienošanās FK Liepāja/Mogo treneru korpusam : “Jūtos ļoti labi, ļoti patīk pilsētā, patīk komanda, vairākus spēlētājus pazīstu jau no Latvijas izlases rindām, kā arī Mareku Zuntneru. Ierodoties Liepājā uzreiz sajutos, kā savējais, visi uzņēma mani draudzīgi, nejūtos šeit vientuļi, var redzēt, ka šī komanda ir kā ģimene, kas man ļoti patīk. Liepāja mani uzrunāja un ilgi nedomāju un piekritu. Esmu strādājis vairākās vietās, zinu, ka šobrīd liepājnieki neatrodas labākajā situācijā turnīra tabulā, bet man patīk izaicinājumi. Visi esam profesionāļi, sākot ar spēlētājiem, beidzot ar komandas menedžeriem, visiem mums ir skaidri zināms mērķis – spēlēt eirokausos nākošā sezonā. ”

Līgums noslēgts līdz sezonas beigām.

 

autors : fkliepaja.lv