Piektdien, 5.aprīlī, 19:00 Jelgavā, FK Liepāja aizvadīs 3.spēli Optibet virslīgas sezonā.

Čempionāta sākums liepājniekiem nav izdevies, kā plānots, divi sausie zaudējumi un 0 punkti turnīra tabulā. Lai arī laukumā tika rādīta saturīga spēle, vairākkārtīgi izveidojot ļoti labas iespējas, bet satraukumu rada, tukšā ailīte vārtu guvumos. FK Liepāja sastāvā ir nelieli robi, Antons Jemeļins un Dmitrijs Hmizs visticamāk ir izkrituši no sastāva uz visu sezonu, pirmajam ahilejas plīsums, bet otrs sezonu pabeidza nesākot to dēļ krustenisko saišu plīsuma. Vēl aizvien liepājnieki gaida atgriežamies sastāvā Gonzalo Negro, kā arī Dodo debiju Optibet virslīgā.

Šobrīd skatoties uz kalendāru aprīlī liepājniekiem tas ir pateicīgs, lai nostātos uz kājām, jo pretiniekos ir nomināli vājāki pretinieki, kā tie bija pirmajā divās spēlēs, bet skaidrs, ka šogad čempionāts būt ļoti interesants, ko parādīja jau pirmās spēles. Neviena komanda nebūs pastarīte, katra var un varēs atņemt punktus līderiem.

Aprīlis solās būt ļoti grūts mēnesis visām komandām, jo kalendārs ir ļoti blīvs un visām jaizvada vairāk kā 4 spēles, tas nozīmē, ka soliņa garums šeit var būt noteicošs faktors, lai izcīnītu pēc iespējas vairāk punktu. Liepājnieki jau sevi sezonas sākumā nostādījuši pozīcijā, kad nav kur atkāpties un punkti ir jāsāk vākt pēc iespējas ātrāk.

FK Jelgava pirms sezonas tā pat kā lielākā daļa virslīgas komandu, sastāvu nomainīja kardināli, pievienojās pieredzējušie Māliņš, Rode, Osipovs, bet kā jaunais talants – Indrāns. Komandai pievienojušies vairāki leģionāri, kuri vēl sevi vēlas pierādīt, bet jau šobrīd redzams, ka komandas sastāvā būs vieni no līderiem. FK Jelgava sezonas sākumu var vērtēt ar plus zīmi, aizvadītas 3 spēles pret potenciāli galvenajiem čempionāta favorītiem RFS, FK Ventspils un Riga FC, piedzīvoti divi minimāli zaudējumi, bet 3 punkti paņemti no ventspilniekiem, tas parāda to, ka FK Jelgava šogad nebūs tā komanda, kuras mērķis ir cīnīties par neizkrišanu no virslīgas, bet reāli var pārsteigt visus un cīnīties par labāko trijnieku.

Spēles sākums 19:00

Author: fkliepaja.lv