FK Liepāja, gatavojoties 2020.gada sezonai, vēl aizvien aizvada treniņnometni Kiprā.

Vakar, 20.februārī liepājnieki aizvadīja pārbaudes spēli pret Armēnijas FC Ararat – Armenia. Ļoti aizraujošā cīņā, piedzīvoja minimālu zaudējumu 1:2, vienīgo vārtu autors Richard Friday. FK Liepāja galvenais treneris Andrejs Kaļiņins uz spēli deva iespēju nosacīti otrajam sastāvam, tikai spēles laikā tika laukumā laisti nomināli pamatsastāva spēlētāji, tādēļ par abu komandu spēkiem ir grūti spriest. Vairāk komanda strādāja pie savu uzdevumu izpildes un kombināciju pieslīpēšanas, atliekot rezultātu otrā plānā. Nākamā pārbaudes spēle jau 22.februārī, kad FK Liepāja tiksies ar Helsinborg IF.

Kiprā arī ieradies pēdējais FK Liepāja papildinājums Rami Bedoui, Tunisijas nacionālās izlases spēlētājs, kurš vēl nesen spēlēja Pasaules Kausa izcīņā un to darīja pietiekoši labi. 

Rami Bedoui šī būs pirmā pieredze Eiropā, gandrīz visu karjeru aizvadījis Tunisijas vietējā čempionātā, šogad šis pieredzējušais 30 gadus vecais aizsargs pievienojās FK Liepāja sastāvam, kur kopā ar brazīlieti Gersonu veidos centrālo aizsargu duetu. Kā arī spēlētājs var spēlēt gan balsta pozīcijā, kā arī malējā aizsarga pozīcijā. Var teikt, ka liepājnieki ir atraduši Kristera Tobera aizvietotāju ar lielu pieredzi.

FK Liepāja Optibet virslīgu sāks 14.februārī, kad viesos tiksies ar BFC Daugavpils.

autors : fkliepaja.lv